Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سعید صادقی  در خصوص وضعیت هیأت ناشنوایان اصفهان اظهار داشت: همانطور که می‌دانید یکی از مؤلفه‌های اصلی در توانمند‌سازی معلولان پرداختن به حوزه ورزش معلولان است و در استان اصفهان سه هیأت فعال وجود دارد؛ هیأت جانبازان معلولان، هیأت ناشنوایان و کم‌شنوایان و هیأتنابینایان و کم‌بینایان توانسته‌اند موفقیت‌هایی را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در واقع  ورزش برای افراد دارای معلولیت پیامد‌های مثبتی را به دنبال دارد و این افراد را از انزوا خارج می‌کند و معلولان در قالب ورزش همگانی، ورزش گروهی،  ورزش حرفه‌ای و قهرمانی عزت نفس پیدا می‌کنند و در نهایت جامعه هم نگرش مثبت‌تری نسبت به معلولان پیدا می‌کند.

رئیس هیأت ناشنوایان اصفهان افزود: وقتی که دیده می‌شود فردی که معلول است چقدر تلاش می‌کند و پیشرفت می‌کند که در سطح جهانی مطرح شود تغییر نگرش در جامعه و معلولین ایجاد می‌شود؛ در هیأت ورزش ناشنوایان خوشبختانه از سه سال پیش اقدامات خوبی صورت گرفته و بیش از 240 نفر از افراد  کم‌شنوا و ناشنوا در قالب حدود 14 رشته ورزشی شروع به فعالیت کردند.

صادقی تصریح کرد: ورزشکاران نا‌شنوا به طور مداوم از مربیان خوب استفاده کردند و در سطح کشوری هیأت ورزشی ناشنوایان استان اصفهان  بنا به ارزیابی‌های فدراسیون ورزشی ناشنوایان در سال 95 موفق شد رتبه دوم کشور را کسب کند.

وی با اشاره به انتخاب این هیأت به عنوان هیأت برگزیده استان از سوی اداره ورزش و جوانان گفت: توسعه ورزش در بین ناشنوایان، جلب مشارکت‌کنندگان و ایجاد ظرفیت‌های مالی جدید و برنامه‌هایی که در جهت استعداد‌یابی ناشنوایان در حوزه‌های ورزشی از اقدامات هیأت ناشنوایان در سال گذشته بوده است و بر این اساس افرادی را به مسابقات بین‌المللی اعزام کند که برای نمونه در المپیک ناشنوایان ترکیه که در تابستان 96 برگزار شد از استان اصفهان 4 نفر شرکت کردند که توانستند مدال‌های طلا، نقره و برنز را کسب کنند.

رئیس هیأت ناشنوایان اصفهان بیان کرد: حمایت از ورزش معلولان یک اصل اساسی است  که فقط منوط به اعتبارات دولتی نمی‌باشد و خیرین ورزش‌یار در استان اصفهان زحمات زیادی را کشیده‌اند که اگر به ورزش معلولان ورود پیدا کنند می‌تواند پیامد خوبی را به دنبال داشته باشد‌.

صادقی با بیان اینکه اداره ورزش و حوانان و سازمان ورزش شهرداری کمک‌هایی را انجام داده‌اند گفت: باید اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند تا بتوانیم تلاش بیشتری را با توجه به حضور 13 هزار و 500 نفر ناشنوا در استان انجام دهیم و توسعه ورزش ناشنوایان ببیشتر مد نظر قرار گیرد؛ هیأت‌های ورزشی دیگر نیز کمک‌حال ما بوده‌اند و  سه دوره اردوی تیم ملی فوتسال و مسابقات کشتی کشوری در اصفهان برگزار شده است.

وی ادامه داد: تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم و خانواده‌های که دارای فرزند معلول هستند باید بتوانند با حضور فرزنداشان در مسابقات تشویق و ترغیب شوند؛ امیدواریم مشکل نبود استخر اختصاصی معلولان در استان که از نیاز‌های اساسی است حل شود.

 

انتهای پیام/م

 

حمایت از ورزش معلولان یک اصل اساسی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی