Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کاپيتان تيم ملي واليبال نشسته بانوان ايران با اشاره به اينکه ناملايمات مسئولان سبب دلسردي‌ام نشده است، گفت: حمايت از ورزشکاران معلول سبب افزايش عزت نفس معلولان جامعه مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، معصومه زارعي کاپيتان تيم ملي واليبال نشسته بانوان کشورمان که سابقه 17 سال حضور در تيم ملي را دارد و توانسته در اين سال‌ها افتخارات فراواني را کسب کند، نشان داده معلوليت مانع پيشرفت نيست و فعل خواستن را در عمل صرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زارعي علاوه بر واليبال نشسته حدود 10 سال است که در هيات اتومبيل‌راني و موتورسواري خراسان رضوي به‌عنوان نائب رئيس فعاليت مي‌کند و در اين زمينه نيز موفقيت‌هاي زيادي را کسب کرده است.
کاپيتان تيم ملي کشورمان سال‌هاي زيادي از زندگي خود را صرف ورزش کرده است، بي‌توجهي و کوتاهي مسئولين به اين سرمايه گرانقدر، نتوانسته ذره‌اي از علاقه و اراده او را در ورزش از بين ببرد، او بعد از پايان سومين اردو آمادگي تيم ملي در سال 97 براي حضور در مسابقات جهاني هلند از سال‌هاي حضورش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد مي‌گويد: سال 79 وارد واليبال نشسته شدم و 17 سال است که به‌عضويت تيم ملي درآمدم، در حال حاضر کاپيتان تيم ملي و بهترين بازيکن آسيا هستم، 3 سال متوالي بانوي برتر حجاب زن در مشهد شدم و از مسئولين استاني لوح دريافت کردم، در اين سال‌ها توانستم 12 قهرماني ليگ برتر و قهرماني کشور را تجربه کنم و به‌همراه تيم ملي سال گذشته مقام سوم آسيا و مقام پنجم جهان را کسب کردم.
ناملايمات مسئولان سبب دلسردي‌ام نشده است
فارس: با وجود افتخاراتي که در اين سال‌ها کسب کرديد، از جانب مسئولين استاني تقديري صورت گرفت؟
با وجود اينکه قهرمان ملي هستم، اما تجليلي که در شأن من باشد از جانب ارگان‌ها مربوطه صورت نگرفته است، اما چون عاشق اين رشته هستم، به اين مسائل توجه نمي‌کنم و ورزشم را ادامه مي‌دهم.
20 تير اعزام به مسابقات جهاني واليبال نشسته در هلند
فارس: آخرين وضعيت تيم ملي واليبال نشسته براي حضور در مسابقات جهاني و آسيايي به چه صورت است؟
7 خرداد ماه سومين اردو آمادگي سال 97 براي حضور در مسابقات بين­‌المللي در ساري آغاز شد و پس از 10 روز تمرين به شهرهايمان برمي‌گرديم، 15 روز استراحت خواهيم داشت، 3 تيرماه آخرين اردوي آمادگي را در تهران برگزار مي‌کنيم.
20 تير به‌مسابقات جهاني واليبال نشسته در هلند اعزام مي‌شويم، 10 مهر ماه نيز در مسابقات پارآسيايي جاکارتا، براي کسب سهميه پارالمپيک توکيو 2020 ژاپن به‌مصاف حريفان مي‌رويم.
پس از بازگشت از جاکارتا دوباره تمرينات آغاز مي‌شود، به‌دليل اين فشردگي مسابقات بدن ورزشکاران بايد کاملا آماده باشد، به‌همين دليل در مدتي که در مشهد هستم، تمرينات بدنسازي بسياري انجام مي­‌دهم.
حضور دو ورزشکار از خراسان رضوي در تيم ملي
فارس: در اين سال‌ها بازيکن ديگري از خراسان رضوي در تيم ملي حضور داشته است؟
از سال 90 تا 96 تنها ملي‌پوش واليبال نشسته از خراسان رضوي بودم، اما خوشبختانه سال 96، ندا پنجه‌باشي نيز از اين استان به‌تيم ملي اضافه شد و تيم ملي با دو نفر از خراسان رضوي در مسابقات آسيايي اقيانوس چين سال 96 شرکت کرد.
حمايت از ورزشکاران معلول سبب افزايش عزت نفس معلولان جامعه مي‌شود
فارس: نبود اسپانسر بزرگ‌ترين مشکل بانوان در ورزش است، حمايت و امکانات در رشته شما چگونه بوده است؟
اسپانسر براي بانوان سالم به سختي پيدا مي‌شود، چه برسد به ما که معلول هستيم و تاکنون هم براي مسابقات ليگ برتر هيچ اسپانسري نداشتيم، اما هيات جانبازان و معلولين هزينه‌ها را متقبل شد و تيم‌ها را اعزام مي‌کرد.
خوشبختانه براي تمرين و بازي، سالن در اختيار داشتيم و از بابت امکانات مشکلي نداشتيم، اما متاسفانه با عدم حمايت ارگان­‌هاي ديگر مانند شوراي شهر و بهزيستي مواجه هستيم، بهايي به ورزشکاران معلول داده نمي‌شود و شاهد اين کم‌لطفي­‌ها هستيم.
ورزشکاران معلول تيم ملي، نخبه معلولين محسوب مي‌شوند و حمايت از ما مي‌تواند سبب انگيزه در ساير معلولين و جانبازان و همچنين ديده شدن آنها شود.
فارس: رشته اتومبيل‌راني به ويژه موتورسواري يکي از رشته‌هاي پرحاشيه براي بانوان است که با وجود محدوديت‌هايي که در اين رشته‌ها دارند، بازهم بانواني هستند که به‌اميد شرکت در تورنمنت‌هاي برون مرزي تلاش و در مسابقات کشوري کسب مقام مي‌کنند، شرايط ورزشکاران خراسان رضوي در اين رشته چگونه است؟
هر هفته، دوشنبه‌ها و جمعه‌ها تمرين موتورسواري بانوان در پيست ثامن الائمه انجام و اين تمرينات شامل فصل يا ماه خاصي نمي‌شود.
خوشبختانه هر فصل، مسابقات اتومبيل‌راني سرعت، آفرود و موتور کراس در خراسان رضوي را برگزار و نفرات اول تا سوم به مسابقات قهرماني کشور اعزام مي‌شوند.
مقام اول تا سوم در رشته آفرود و مقام دوم و سوم در رشته موتورسواري را بانوان خراسان رضوي در مسابقات قهرماني کشور سال 96 کسب کردند، در رشته‌هاي ديگر به‌دليل هزينه‌ بالا تجهيزات اعزام به مسابقات را نداشتيم.
خوشبختانه در رشته آفرود، سرعت و موتور کراس، سال به سال پرشورتر وارد ميدان مي‌شويم و از آنجايي که تمرينات بيشتر مي‌شود، نشان‌دهنده رشد بانوان ورزشکار خراساني است.
هزينه بالا مانع اعزام ورزشکاران اتومبيل راني و موتورسواري به مسابقات بين المللي است
فارس: علت عدم اعزام ورزشکاران به‌مسابقات برون‌مرزي چيست؟
فدراسيون اتومبيل‌راني و موتورسواري تمام انرژي و هزينه‌اش را صرف مسابقات قهرماني کشوري مي‌کند، در دو بخش آقايان و بانوان اعزام به‌مسابقات برون‌مرزي انجام نمي‌شود و به ندرت چنين اتفاقي رخ مي‌دهد. در واقع بالاترين حد مسابقات فدراسيون، قهرماني کشور بوده و اين به‌دليل هزينه بالاي اين مسابقات است که مانع اعزام ورزشکاران به مسابقات بين‌المللي مي‌شود.
فارس: حمايتي از جانب مسئولين استاني، معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوي از اين رشته مي‌شود؟
يکي از اساسي‌ترين مشکلات ما نبود اسپانسر است، متاسفانه در رشته‌هاي بانوان به‌دليل پوشش و حضور در سالن يا منع ورود آقايان به‌سالن، کسي سرمايه‌گذاري نمي‌کند، اما خوشبختانه مشکلي از لحاظ پيست تمرين و مربي نداريم.
معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوي به‌ندرت مقام‌هاي بانوان را پيگيري مي‌کند، اداره کل ورزش و جوانان اين استان، پيست ثامن‌الائمه را براي تمرين در اختيار هيات گذاشته است.
52 رشته ورزشي در خراسان رضوي فعاليت مي‌کنند که در تمام اين رشته‌ها بانوان قهرمان زيادي داريم و ما انتظار نداريم اداره کل مستقيماً از مسئولين هيات تجليل کند، هيات استان از ورزشکاران برتر قدرداني مي‌کند.
= = = = = = = = = = = = = =
گفت‌وگو از: مهتا قره‌داشي
= = = = = = = = = = = = = =
انتهاي پيام/ 70031

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۸۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب عصر امروز جمعه در حاشیه مسابقات کشتی فرنگی جام تختی در اهواز بیان کرد: جوانان ما لایق کسب رتبه‌های بالا در صحنه‌های بین‌المللی به ویژه در المپیک هستند و امیدواریم در کشتی فرنگی صاحب مدال المپیک شویم.

وی افزود: امروز شاهد شور و شوق خوبی بین جوانان و قهرمانان در جام تختی بودیم و تیم ملی با پیش‌قراولی ورزشکاران خوزستانی قهرمان شد و این ورزشکاران نشان دادند که شایستگی‌های بالایی دارند.

حسینی محراب اظهار کرد: امیدواریم در همه رشته‌های ورزشی به موفقیت برسیم و در کنار ورزشکاران در همه رشته‌های ورزشی هستیم؛ امید است با همت هیأت‌های استانی، شهرستانی و مدیران ورزش و جوانان و مسؤولان ذیربط جوانان خوزستانی استعداد خود را نشان دهند و در کشور و آسیا بدرخشند.

کد خبر 6089339

دیگر خبرها

  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • نمایندگان خراسان رضوی در اردوی انتخابی تیم ملی سپک تاکرای بانوان
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • جوانان ما لایق رتبه‌های بالا در سطح مسابقات بین‌المللی هستند